Stemmers, bedankt!

Het zit erop, Nederland heeft gekozen!

Wij zijn bijzonder blij met de uitkomst van de verkiezingen afgelopen woensdag. Los van de vraag wie er heeft gewonnen en welke implicaties dit verder heeft kunnen wij in ieder geval genoegzaam constateren dat met een historisch hoge opkomst de democratie gewonnen heeft!

Uiteraard zijn wij ook erg blij dat de niet stemmers in Nederland (ofschoon zij toch aanzienlijk zijn gekrompen in aantal) unaniem en consequent hebben gedaan wat er van hen werd verwacht, nl. niet stemmen.

Het zal voor de arrogante en dictatoriale Plasman familie wel even slikken zijn geweest. Ze hadden daags voor de verkiezingen al een overwinningspagina op hun site gezet:

 

“Hoogste opkomst ooit!”check!

” Politiek in shock!”check!

“LEGE ZETELS!”fail!

Het doet ons deugd dat deze verkiezingen exact hebben geresulteerd in de uitkomst die de partij voor nietstemmers ons steeds heeft voorgehouden!

Met deze uitslag gaan de Plasmans immers niet verder in wie op welke zetel komt. Ook is het niet langer relevant wat er met hun royale vergoeding word gedaan en wat wellicht nog het meest belangrijk is, geen enkel lid van de Plasman dictatuur zal zijn stem uitbrengen in de tweede kamer!

Gelukkig hoeven we ons geen zorgen te maken dat deze gefaalde poging de Plasmans aan de grond heeft gebracht. Ze hebben immers nog voldoende in hun partijkas, of hoe noemt Rijk Plasman dat ook al weer? Oh ja, pre-mine.

Zoals u op de schermafdruk van de site van nietstemmers.nl boven dit artikel kunt zien zijn we het uiteindelijk toch nog eens geworden:

“Iedereen die gestemd heeft, BEDANKT!”

LEVE DE DEMOCRATIE!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *